دکتر دنیلی
دکتر دنیلی

تاثیر رژیم غذایی ضد التهابی در پیشگیری از شکستگی

با بالا رفتن سن تراکم استخوان ها بتدریج کم میشود و این اتفاق بخصوص در زنان بعد از سن یائسگی میفتد که آنها را مستعد به شکستگی میکند. این شکستگی ها بیشتر در ستون مهره، لگن و مچ دست ایجاد میشود و شکستگی لگن بدترین آنها است. با این حال کارهایی هست که میتوان انجام داد تا این روند کند شود.

یک مطالعه جدید به توسط محققین دانشگاه اوهایو نشان داده که مصرف غذاهایی که مواد ضد التهابی زیادی دارند میتواند سرعت از دست رفتن استخوان در زنان را کاهش دهد. نتایج این تحقیق در مجله Journal of Bone and Mineral Density منتشر شده است.

محققین با بررسی مدارک پزشکی تعدادی از زنان در سن یائسگی و نوع تغذیه آنها متوجه شدند در آنهایی که غذاهای با محتوای بیشتری از مواد ضد التهابی مصرف میکردند تراکم استخوان بیشتر بود. مواد ضد التهابی بیشتر در میوه، سبزیجات، ماهی، غلات کامل و دانه های روغنی مانند بادام و گردو وجود دارد. محققین میگویند بیشترین تاثیر مواد ضد التهابی موجود در غذاها بر تراکم استخوان در زنان مسن دیده میشود.

منبع: ایران ارتوپد

پرینتایمیل

بیشتر بدانید ...

در ارتباط باشید ...

      

عضویت در خبرنامه پزشکی